Om flygfilmfoto

Ett byte av perspektiv ger ofta nya insikter. När man ser saker lite grand från ovan ser man mer, får överblick, kontext.
Det är det perspektivbytet Flygfilmfoto hjälper er med. Med hjälp av den senaste drönartekniken för fjärrstyrda multikoptrar kan vi erbjuda bilder och film som inte varit möjligt tidigare utan att hyra flygplan eller helikopter.

En gammal sanning är att det inte är utrustningen som gör konstnären, en fin kamera innebär inte automatiskt en fin bild och en duktig fotograf. Det gäller i allra högsta grad också för flygfilm och flygfoto. Idag dyker det upp allt fler som saluför den här typen av tjänster. Många tycker det är kul med tekniken, köper utrustning och börjar flyga.

Det som skiljer Flygfilmfoto från många andra är att grundaren Marko T Wramén är flerfaldigt internationellt prisbelönt filmare med mer än 20 års erfarenhet av professionell fotografi och film för kunder som National Geographic TV, SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet, DN, Göteborg-Posten och en lång rad magasin och myndigheter.
Med vår långa erfarenhet av bildskapande fångar vi ert motiv i rätt ljus och rätt vinkel och bidrar med vårt kunnande till den kreativa processen.

Flygfilmfoto var tidigt ute med att börja använda drönarteknik och har idag erfarenhet av att filma och fotografera från luften för reklambyråer, filmproduktionsbolag och myndigheter som Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin och Göteborgs Universitet men också internationella arkitektbyråer som Schmidt Hammer Lassen, fastighetsägare och mäklare, nationella tidningar, byggföretag, bokförlag och musiker. Ett spännande uppdrag var att filma invigningskonserterna utomhus för Malmös nya konserthus Malmö Live. Ett annat spännande uppdrag är för Hallands operafestival.

Här är ett par exempel på när film eller foto från luften ger ett extra värde:

  • Film och TV-produktioner
  • Reklam
  • Informationsfilmer
  • Dokumentation av mark, fastigheter och byggprojekt
  • Mäklare som vill ge en tydlig och lyxig bild av sina objekt
  • Bröllop
  • Musikvideo
  • Konstprojekt

Behöver du något filmat eller fotograferat från luften? Kontakta Marko T Wramén via info@flygfilmfoto.se eller mobil 0708-414180.

marko_studio_2-1